Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed

Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.64 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed

De Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano is het perfecte speelgoed voor je kleine muzikant. Met vier verschillende spelvariaties zal je kindje zich nooit vervelen en tegelijkertijd nieuwe dingen leren. Elke keer dat je kindje op de toetsen van deze lichtgevende piano tikt, wordt hij of zij verrast met echte muzieknoten, vrolijke eendengeluiden, grappige koeiengeluiden en speelse liedjes. Daarnaast worden er ook zinnetjes afgespeeld die gaan over kleuren, getallen en vormen. Deze piano is niet alleen leuk, maar ook erg praktisch. Dankzij het gemakkelijk te grijpen handvat kan je kindje de piano overal mee naartoe nemen. Of het nu thuis is, bij opa en oma of tijdens een dagje uit, het speelplezier stopt nooit. Terwijl je kleine Mozart zich ontwikkelt van het slaan op de toetsen naar het indrukken van elke toets met zijn of haar kleine vingertjes, zal dit speelgoed ook de behendigheid en oog-handcoördinatie bevorderen. Met de Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano kan je kindje niet alleen genieten van muziek, maar ook spelenderwijs leren. De combinatie van geluidjes, lichtjes en educatieve zinnetjes maakt dit speelgoed een ware traktatie voor de zintuigen en de ontwikkeling van je kindje.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed

De Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed weegt slechts 0.64 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Silly Sounds Light-Up Piano Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden