Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde

ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde

5/5
Specificaties ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde

Merk

Byastrup

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

500 g

Materiaal

Hout

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde

Maak kennis met het prachtige en zachte Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde van ByASTRUP. Dit stokpaard is niet alleen leuk om mee rond te rijden, maar heeft ook verzorging nodig. De lange manen en vacht van dit grijze paard kunnen met liefde worden geborsteld en gevlochten, waardoor je kinderen een echt verzorgingsritueel kunnen ervaren. Met een indrukwekkende lengte van 90 cm is dit stokpaard perfect voor kleine ruiters om zich helemaal in te leven. Het is verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren, waaronder zwart, wit, blond, bruin of zelfs gestippeld. Zo kan je kind zijn of haar favoriete kleur kiezen en een persoonlijke band opbouwen met dit schattige stokpaard. ByASTRUP staat bekend om zijn prachtige ontwerpen en aandacht voor detail, en deze Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn speciaal ontworpen voor alle kinderen die gek zijn op paarden. Dus waar wacht je nog op? Geef je kinderen de kans om hun verbeelding de vrije loop te laten met dit geweldige stokpaard van ByASTRUP!

Veelgestelde vragen over ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde

De ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde weegt slechts 500 g.

De ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Hout.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij ByASTRUP Zachte Stokpaard Stokpaarden Blonde: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden