Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen

Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen

5/5
Specificaties Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen

Merk

iso trade

Aanbevolen maximale leeftijd

3 maand

Gewicht

242 g

Materiaal

Gerecycled Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen

De Waterspeelmat is een geweldige toevoeging aan de speeltijd van je baby! Dit opblaasbare speelkleed is speciaal ontworpen om de zintuiglijke ontwikkeling van baby's vanaf 0 maanden te stimuleren. De mat is niet alleen een bron van plezier, maar ook een effectief hulpmiddel om de nekspieren te trainen wanneer je baby op zijn buik ligt. Bovendien versterkt de mat ook de rugspieren en helpt het bij het ontwikkelen van een juiste lichaamshouding. Het unieke ontwerp van de Waterspeelmat zorgt ervoor dat je baby wordt omringd door kleurrijke en schattige afbeeldingen. Het opblaasbare kussen in het midden is gevuld met water, waardoor je baby een verfrissende en zintuiglijke ervaring krijgt. Terwijl je kleintje speelt en beweegt op de mat, wordt zijn of haar motoriek gestimuleerd en verbeterd. Naast het sensorische aspect heeft de Waterspeelmat ook praktische voordelen. Het is gemaakt van duurzaam en waterdicht materiaal, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien is de mat draagbaar en eenvoudig op te blazen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Laat je baby genieten van de magische wereld van de Waterspeelmat en zie hoe zijn of haar zintuigen en motoriek zich ontwikkelen!

Veelgestelde vragen over Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen

De Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 maand. 

De Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen weegt slechts 242 g.

De Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Gerecycled Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Waterspeelmat Opblaasbaar Speelkleed Watermat Voor baby's van 0 maanden Sensorisch Ontwikkelen: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden