Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs

Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs

5/5
Specificaties Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs

Merk

KidsMe

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs

Maak kennis met onze KidsMe Icy Moo Moo Bijtring, de perfecte oplossing om pijnlijk tandvlees bij je kleintje te verzachten. Deze bijtring is gemaakt van zachte siliconen en is ontworpen om comfort te bieden tijdens het doorkomen van de tandjes. Maar dat is nog niet alles! Deze veelzijdige bijtring kan ook gebruikt worden om heerlijke ijslolly's te maken voor je baby. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Vul gewoon de dop van de bijtring met de favoriete melk of sap van je baby, plaats de bijtring in de dop en zet het geheel in de vriezer. Wanneer het bevroren is, heb je een verfrissende ijslollie die niet alleen lekker smaakt, maar ook helpt om het tandvlees van je kleintje te verzachten. Het is een geweldige manier om je baby te laten genieten van een gezonde traktatie terwijl hij of zij tegelijkertijd verlichting krijgt van pijnlijk tandvlees. De KidsMe Icy Moo Moo Bijtring is niet alleen praktisch, maar ook veilig voor je baby. Gemaakt van hoogwaardige siliconen, is deze bijtring vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en ftalaten. Bovendien is het ontwerp speciaal gemaakt om gemakkelijk vast te houden voor kleine handjes en het zachte materiaal zorgt voor een aangename kauwervaring. Kortom, de KidsMe Icy Moo Moo Bijtring is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een effectieve en leuke manier om pijnlijk tandvlees te verzachten. Verwen je.

Veelgestelde vragen over Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs

De Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs weegt slechts 0.06 kg.

De Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Kidsme Icy Moo Moo Teether Bijtring voor baby IJslollie Baby ijs: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden