Search
Close this search box.

Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber

5/5
Specificaties Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.16 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball is een unieke speelbal speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Met levendige kleuren en diverse texturen zoals sterren, stippen en streepjes, worden alle zintuigen van uw baby gestimuleerd. Deze speelbal nodigt uw kleintje uit om zijn kleine vingers in de 8 gaten te stoppen, waardoor zijn nieuwsgierigheid en fijne motoriek worden gestimuleerd. De Senso’ball is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, wat zorgt voor een veilige en zachte speelervaring. De bal is licht van gewicht en heeft twee handgrepen, waardoor het eenvoudig is voor uw kleintje om hem vast te grijpen. Hierdoor kan uw baby zich urenlang vermaken terwijl hij zijn fijne motoriek ontwikkelt en zijn nieuwsgierigheid verkent. Met deze speelbal kunnen ouders hun baby ondersteunen bij de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, zoals tastzin, hand-oog coördinatie en grip. Het is een ideaal speeltje om cadeau te geven aan een pasgeboren baby of als aanvulling op de speelgoedcollectie van uw kleintje. De Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball is niet alleen leuk, maar ook educatief en veilig voor uw baby om mee te spelen.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber weegt slechts 0.16 kg.

De Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf So Pure Speelbal Senso Ball 100% natuurlijk rubber: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden