Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. SmartMax My First Animal Train

SmartMax My First Animal Train

5/5
Specificaties SmartMax My First Animal Train

Merk

SmartMax

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

1.15 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de SmartMax My First Animal Train

De SmartMax My First Animal Train is een geweldig speelgoed voor jonge ontdekkingsreizigers. Deze uitgebreide magneet kit is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Met deze set kunnen kinderen hun eigen dierentrein bouwen en eindeloos plezier beleven. De My First Animal Train bevat kleurrijke magnetische figuren van verschillende dieren, zoals een leeuw, een olifant, een giraffe en nog veel meer. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en de dieren op verschillende manieren aan elkaar bevestigen om hun eigen unieke trein te creëren. De magneten zijn sterk en veilig, waardoor de dieren stevig aan elkaar blijven zitten tijdens het spelen. Naast het bouwen van de trein, kunnen kinderen ook hun fijne motoriek en probleemoplossend vermogen ontwikkelen terwijl ze de magnetische figuren in elkaar zetten. Deze set stimuleert de creativiteit en de hand-oog coördinatie van jonge kinderen op een leuke en educatieve manier. De My First Animal Train is een geweldig cadeau voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden en zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van je kleintje.

Veelgestelde vragen over SmartMax My First Animal Train

De SmartMax My First Animal Train is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De SmartMax My First Animal Train is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze SmartMax My First Animal Train weegt slechts 1.15 kg.

De SmartMax My First Animal Train is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij SmartMax My First Animal Train: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden