Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze

Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze

5/5
Specificaties Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze

Merk

Broemba

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® is een uniek bijtspeeltje voor baby's, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel ouders als kinderen. Gemaakt van hoogwaardig, 100% BPA-vrij en eco-vriendelijk siliconen materiaal, biedt dit speelgoed de perfecte oplossing voor het verzachten van pijnlijk tandvlees tijdens het doorkomen van tandjes. Wat dit bijtspeeltje extra speciaal maakt, is het realistische ontwerp dat lijkt op een echte afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat je baby zich aangetrokken voelt tot dit speelgoed en de echte afstandsbediening met rust laat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kleine spruit de afstandsbediening van de televisie in zijn mond steekt. Naast het verlichten van de pijn bij doorkomende tandjes, helpt de Bijtring Afstandsbediening Broemba® ook bij de ontwikkeling van de grijpkracht van je baby. Door de afstandsbediening vast te grijpen en ermee te spelen, traint je baby zijn motorische vaardigheden op een speelse en veilige manier. Met deze bijtring kan je baby dus niet alleen genieten van verlichting bij doorkomende tandjes, maar ook zijn fijne motoriek ontwikkelen. Kies voor de Bijtring Afstandsbediening Broemba® en geef je baby een veilig, stimulerend en leuk speeltje dat niet alleen de pijn bij doorkomende tandjes verlicht, maar ook de ontwikkeling van motorische vaardigheden bevordert.

Veelgestelde vragen over Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze weegt slechts 0.05 kg.

De Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Afstandsbediening Broemba® bijtspeeltje BPA-vrij speelgoed baby afstandsbediening roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden