Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.38 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

Dit is het VTech Dierenvriendjes Toeter & Draai Stuurtje, een geweldig cadeau voor educatief babyspeelgoed voor kinderen van 6 tot 36 maanden. Met dit interactieve speelgoed kunnen kinderen op een leuke en leerzame manier kennismaken met geluiden, zinnetjes, liedjes en melodietjes. Door op de leeuw-toets te drukken, worden kinderen getrakteerd op grappige geluiden en vrolijke zinnetjes. Het draaien van het stuurtje, het indrukken van de richtingaanwijzers en de auto-toets zorgen voor een stimulerende speelervaring vol fantasie en rijplezier. Dit speelgoed is perfect voor de kleintjes die dol zijn op avontuur en autorijden. Met het VTech Dierenvriendjes Toeter & Draai Stuurtje kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun motorische vaardigheden ontwikkelen. Ze kunnen hun eigen ritjes verzinnen en zich voorstellen dat ze een echte chauffeur zijn. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt kinderen om kleuren, vormen en geluiden te herkennen en stimuleert hun taalontwikkeling. Laat je kleintje genieten van eindeloos speelplezier met dit geweldige speelgoed!

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden weegt slechts 0.38 kg.

De VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Toeter Draai Stuurtje Cadeau Educatief Babyspeelgoed 6 tot 36 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden