Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

5/5
Specificaties Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

Dit zachte knisperboek is speciaal ontworpen om de zintuigen van baby's te stimuleren en hen te helpen de wereld om hen heen te ontdekken. Het boek is gemaakt van zachte stoffen en bevat kleurrijke afbeeldingen met contrasterende vormen en patronen. Deze contrasterende elementen trekken de aandacht van de baby en stimuleren hun visuele ontwikkeling. Naast de visuele stimulatie bevat het knisperboek ook een knisperend geluidselement. Wanneer de baby het boekje aanraakt of erin knijpt, maakt het een zacht knisperend geluid dat hun gehoorzintuig prikkelt. Dit helpt de baby om hun tastzin te ontwikkelen en hun hand-oog coördinatie te verbeteren. Dit knisperboek is een geweldig speeltje om in de babybox te leggen. Het biedt niet alleen vermaak en stimulatie, maar ook rust en concentratie. Terwijl de baby zich richt op de contrasterende vormen en het knisperende geluid, kunnen ze hun geest laten rusten en genieten van de sensorische ervaring. Een perfect cadeau voor een pasgeboren baby!

Veelgestelde vragen over Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch

De Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch weegt slechts 0.05 kg.

De Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Zacht knisperboek baby box speelgoed contrasterend sensorisch: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden