Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed

MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed

5/5
Specificaties MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed

Merk

Mega

Aanbevolen maximale leeftijd

11 maand

Gewicht

1345 g

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed

De MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen is het perfecte speelgoed voor peuters die graag draaien en rijden. Met deze wagen kunnen kleine bouwers hun creativiteit de vrije loop laten en bouwen naar hartenlust. De wagen heeft zelfs een draaistuk, waardoor de bouwwerken kunnen draaien. Wat dit speelgoed extra speciaal maakt, is dat kinderen zelfs op het handvat van de wagen kunnen bouwen. Hierdoor kunnen ze hun bouwwerken overal mee naartoe nemen en hun fantasie de vrije loop laten. Na het spelen kunnen de blokken eenvoudig worden opgeborgen in de wagen, waardoor opruimen een fluitje van een cent is. Deze blokken zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes met een grote fantasie. Ze zijn gemakkelijk vast te pakken en op te stapelen, waardoor ze perfect zijn voor de ontwikkeling van fijnmotorische vaardigheden. Daarnaast stimuleren ze ook de creativiteit en fantasie van kinderen. Met de MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen kunnen peuters spelenderwijs hun bouwvaardigheden verbeteren en hun eigen avonturen bedenken.

Veelgestelde vragen over MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed

De MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 11 maand. 

De MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed weegt slechts 1345 g.

De MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij MEGA Bloks Bouwsteenwagen 20 blokken Trekwagen speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden