Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.28 kg

Materiaal

Plastic

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

Dit is het VTech Baby Dierenvriendjes Draai & Wiebel Rupsje, een educatief babyspeelgoed geschikt voor kinderen van 6 tot 24 maanden. Rollie de rups is een echt wiebelkontje! Wanneer je op de knipperende hart-toets drukt, zal de VTech Draai & Wiebel Rupsje grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes laten horen. De kralen en zachte voelsprieten zijn ontworpen om de tastzin van je kindje te stimuleren. Daarnaast draagt het draaien van de verschillende bollen op het lichaam van de rups bij aan de ontwikkeling van de motoriek. Naast het stimuleren van de zintuigen en motoriek, bevat dit speeltje ook twaalf melodietjes en drie gezongen liedjes om je kindje te vermaken. Het stevige en duurzame design zorgt ervoor dat dit speelgoed lang meegaat en tegen een stootje kan. Het VTech Baby Dierenvriendjes Draai & Wiebel Rupsje is niet alleen leuk om mee te spelen, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van je kindje op een speelse en interactieve manier. Laat je kindje genieten van de geluiden, zinnetjes en liedjes terwijl ze de rups ontdekken en hun motorische vaardigheden verbeteren.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden weegt slechts 0.28 kg.

De VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Draai Wiebel Rupsje Educatief Babyspeelgoed 6 tot 24 Maanden: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden