Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour

Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour

5/5
Specificaties Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour

Merk

Yookidoo

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.48 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour

Het Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour is een must-have voor elk kindje dat dol is op baddertijd. Dit unieke product zorgt voor eindeloos waterplezier en stimuleert de creativiteit van uw kleintje. Met het blauw gekleurde fonteintje kunnen kinderen op een speelse manier water spuiten en laten draaien zonder dat ze de kraan hoeven te gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een leuke ervaring, maar ook voor een educatieve. Kinderen kunnen namelijk op een interactieve manier leren over stromend water en de wetten van de zwaartekracht. Daarnaast is het Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour voorzien van kleurrijke accessoires die het spelplezier versterken. Denk hierbij aan drijvende balletjes en draaiende radartjes. Deze accessoires zorgen voor extra uitdaging en maken het badmoment nog leuker. Laat uw kindje genieten van een spetterend avontuur in bad met het Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour. Het is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een waardevolle toevoeging aan de speeltijd van uw kindje.

Veelgestelde vragen over Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour

De Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour weegt slechts 0.48 kg.

De Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Yookidoo Badspeelgoed Draaien Spuiten Spetteren Water Lab Multi Colour: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden