Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau

OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau

5/5
Specificaties OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.30 kg

Materiaal

PVC

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau

De OnPeak waterspeelmat is niet zomaar een speelmat, het is een magische wereld van plezier en ontdekking voor je kleintje. Met een afmeting van 66x50 cm biedt deze opblaasbare watermat voldoende ruimte voor je baby om te spelen en te verkennen. De levendige kleuren en schattige dierenontwerpen zullen de zintuigen van je kind prikkelen en hun nieuwsgierigheid wekken. Deze speelmat is niet alleen leuk, maar ook educatief. De waterspeelmat is voorzien van kleurrijke drijvende speeltjes die je baby kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun hand-oogcoördinatie en fijne motoriek. Ze kunnen de speeltjes vastgrijpen, erop drukken en er zelfs op kauwen terwijl ze genieten van het verfrissende watergevoel. Bovendien kunnen oudere kinderen de speelmat gebruiken om te leren tellen, kleuren herkennen en zelfs vormen identificeren. De OnPeak waterspeelmat is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook perfect om mee te nemen naar het strand, het zwembad of zelfs op vakantie. Het is lichtgewicht, draagbaar en gemakkelijk op te blazen, waardoor het een ideaal kraamcadeau is. Met deze waterspeelmat geef je niet alleen je kinderen een leuke speelervaring, maar ook een kans om te leren en zich te ontwikkelen. Dus waar wacht je nog op? Haal de OnPeak waterspeelmat vandaag nog in huis en laat je kinderen genieten.

Veelgestelde vragen over OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau

De OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau weegt slechts 0.30 kg.

De OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk PVC.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij OnPeak Waterspeelmat Speelmat Babygym Watermat Baby Watermat Speelkleed Baby 66x50 cm Opblaasbaar Kraamcadeau: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden