Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed

Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

0.28 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed

De Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening is het perfecte speelgoed voor je kleintje om spelenderwijs te leren! Met twee verschillende 'speltypen' en een scala aan grappige activiteiten zal je kindje zich urenlang vermaken. In het eerste speltype kan je kindje de controller gebruiken om kleuren en vormen te leren. Door op de verschillende knoppen te drukken, leert je kleintje over verschillende kleuren en vormen op een interactieve en leuke manier. Het zal de hand-oog coördinatie van je kindje verbeteren terwijl het kleuren en vormen herkent. In het tweede speltype kan je kindje zijn of haar muzikale talenten ontdekken. Met de knoppen op de controller kan je kindje verschillende geluiden en melodietjes activeren. Het zal de creativiteit van je kindje stimuleren en zijn of haar interesse in muziek vergroten. De Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening is ontworpen met de behoeften van baby's in gedachten. Het heeft een stevige behuizing die bestand is tegen de onvermijdelijke valpartijen en stoten. Bovendien is het speelgoed gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes, waardoor je kindje zich comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens het spelen. Laat je kindje genieten van speelplezier en educatieve ervaringen met de Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening! Het is het ideale speelgoed om de nieuwsgierigheid en ontwikkeling van je kleint.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed

De Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed weegt slechts 0.28 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Console-afstandsbediening Baby speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden