Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam

Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam

5/5
Specificaties Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam

Merk

Lovevery

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

4.08 kg

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam

De Lovevery Play Gym is het perfecte speelgoed voor baby's vanaf 0 jaar. Deze prachtige houten babygym is ontworpen om de ontwikkeling van je kleintje te stimuleren. Met 5 verschillende zones biedt de speelmat een scala aan activiteiten om elke fase van groei en ontwikkeling te ondersteunen. Deze babygym is niet zomaar een speelkleed. Het is een complete speelervaring die je baby helpt bij het ontdekken van de wereld om hem heen. Van het leren fixeren en geluid maken tot het verkennen van kleuren en aanraking, de Lovevery Play Gym biedt talloze mogelijkheden voor speelplezier. En het beste is dat je niet alleen hoeft te spelen. In de meegeleverde speelgids vind je speelideeën van deskundigen voor het hele eerste jaar. Zo kun je samen met je baby genieten van leuke en leerzame speelmomenten. Bovendien is deze babygym gemaakt van duurzame materialen, zodat je niet alleen investeert in het plezier van je kind, maar ook in een betere toekomst voor onze planeet. Geef je baby het beste cadeau met de Lovevery Play Gym. Dit duurzame baby speelgoed is niet alleen leuk, maar ook educatief en stimulerend. Laat je kleintje ontdekken, leren en groeien met deze geweldige babygym.

Veelgestelde vragen over Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam

De Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam weegt slechts 4.08 kg.

De Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lovevery Play Gym Baby Speelgoed 0 jaar Babygym Hout Baby Cadeau Speelkleed Duurzaam: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden