Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2

Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2

5/5
Specificaties Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.34 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnd en elegant cadeau. Deze cadeauset bevat essentiële producten die zowel praktisch als stijlvol zijn. De cadeaudoos is prachtig vormgegeven en bevat niet alleen de iconische Sophie de giraf, maar ook een Sophie de giraf wenskaart en een cadeautasje met zijden linten. Deze extra details maken het geven van dit cadeau extra bijzonder. Of het nu gaat om een babyshower, doop, verjaardag of een andere speciale gelegenheid, met deze cadeauset maak je gegarandeerd indruk. Het is het perfecte geschenk om te laten zien dat je om iemand geeft en dat je hun speciale momenten wilt vieren. Met de Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een stukje elegantie en klasse. Het is een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden en een blijvende herinnering zal creëren.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 weegt slechts 0.34 kg.

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 2: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden