Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar

VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar

5/5
Specificaties VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.48 kg

Materiaal

Plastic, Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar

Dit VTech Baby Magisch Droombeertje is niet zomaar een knuffel, het is educatief speelgoed dat speciaal is ontworpen voor baby's van 0 tot 3 jaar oud. Het schattige beertje heeft een lichtgevend gezichtje dat kleintjes geruststelt en een gevoel van veiligheid geeft. Daarnaast zorgt het beertje voor urenlang speelplezier met zijn lieve gezongen liedjes en zinnetjes. Wat dit droombeertje echt bijzonder maakt, zijn de rustgevende melodietjes en natuurgeluiden die het afspeelt. Deze geluiden helpen kleintjes om heerlijk in slaap te vallen en te genieten van een goede nachtrust. Met de verstelbare tijdklok kun je zelf bepalen hoe lang het beertje de natuurgeluiden of melodietjes afspeelt, zodat je het kunt aanpassen aan de behoeften van je kindje. Bovendien kun je ook de intensiteit van het lichtje aanpassen, zodat je kindje zich comfortabel voelt en rustig kan wegdromen. Dit VTech Baby Magisch Droombeertje is dus niet alleen een knuffel, maar ook een waardevolle metgezel voor je kleintje tijdens het slapengaan. Laat je kindje genieten van de rustgevende geluiden en de liefdevolle sfeer die dit beertje creëert.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar

De VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar weegt slechts 0.48 kg.

De VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Plastic, Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Magisch Droombeertje Educatief Speelgoed Muziek en Natuurgeluiden Knuffel Van 0 tot 3 Jaar: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden