Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos

Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos

5/5
Specificaties Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos

Merk

Tiny Love

Aanbevolen maximale leeftijd

36 jaar

Gewicht

1.39 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos

De Into the Forest Gymini Deluxe is een veelzijdige babygym die de ontwikkeling van je baby op verschillende manieren kan stimuleren. Met verstelbare bogen kun je de babygym eenvoudig aanpassen aan de behoeften van je baby. In de open bogen-modus kan je baby genieten van buiktijd, terwijl jij gemakkelijk toegang hebt voor een betere hechting. Het elektronische vogelspeelgoed met lichtjes en muziekfeedback zal je baby fascineren en vermaken, zowel wanneer het aan de activiteitenmat is bevestigd als wanneer het als speelgoed om mee te nemen wordt gebruikt. Deze Gymini Deluxe stimuleert de zintuigen van je baby en helpt bij het verfijnen van de motoriek. Het bevat een verscheidenheid aan afneembare ontwikkelingsspeeltjes die de groei van je baby bevorderen en de zintuigen stimuleren. De speeltjes zijn gemakkelijk afneembaar, zodat je favoriete speeltje altijd met je mee kan, zelfs wanneer je onderweg bent. Bovendien kan het zachte speelmatkussen ook worden gebruikt als aankleedkussen en is het wasbaar in de machine voor eenvoudige reiniging. Met de Into the Forest Gymini Deluxe geef je je baby de beste start in zijn ontwikkeling, terwijl je tegelijkertijd geniet van kostbare momenten samen.

Veelgestelde vragen over Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos

De Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 jaar. 

De Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos weegt slechts 1.39 kg.

De Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Tiny Love Deluxe Babygym Into the forest In het bos: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden