Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue

Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue

5/5
Specificaties Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue

Merk

Mushie

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0 g

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue

De Mushie Pop It Telefoon is een geweldig sensorisch speelgoed dat speciaal is ontworpen voor de allerkleinsten. Met zijn eenvoudige ontwerp en zachte kleuren stimuleert deze telefoon de zintuiglijke verkenning en de ontwikkeling van fijne motoriek bij baby's en peuters. Dit speelgoed is gemaakt met kleine handjes in gedachten. Het is gemaakt van hoogwaardig siliconen en heeft een frame van BPA-vrij plastic. Hierdoor is het veilig voor gebruik door kinderen. Wanneer de kleintjes op de bubbels van de telefoon drukken, horen ze een zachte plop. Dit prikkelt hun nieuwsgierigheid en helpt hen te leren over oorzaak en gevolg. De Mushie Pop It Telefoon is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het helpt kinderen om hun zintuigen te verkennen en te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek oefenen. Daarnaast is dit speelgoed ook nog eens duurzaam en veilig voor gebruik. Het is een fantastisch cadeau voor jonge kinderen!

Veelgestelde vragen over Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue

De Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue weegt slechts 0 g.

De Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Mushie Pop It Telefoon Sensorische Siliconen Speelgoed Activiteiten speelgoed Camebridge Blue: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden