Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed

Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed

5/5
Specificaties Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

50 g

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed

Dit bijtspeelgoed is niet alleen een handige oplossing voor de pijn van doorkomende tandjes, maar ook een geweldig hulpmiddel om de zintuigen van jouw baby te stimuleren. De zes unieke uitsteeksels hebben verschillende texturen, waardoor ze een zachte massage op het tandvlees bieden en tegelijkertijd de tastzin van jouw kindje ontwikkelen. Dankzij het slimme ontwerp is deze bijtring gemakkelijk vast te pakken door jouw kleintje, wat de hand-oog coördinatie en de fijne motoriek bevordert. Bovendien is dit bijtspeelgoed gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal dat volledig BPA-vrij is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw baby. Met deze bijtring kan jouw baby op een comfortabele en veilige manier zijn of haar tandjes ontdekken, terwijl de tandvleesmassage en sensorische stimulatie zorgen voor een aangename ervaring. Het is een must-have accessoire voor elke ouder die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor tandjespijn.

Veelgestelde vragen over Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed

De Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed weegt slechts 50 g.

De Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bijtring Bijtspeelgoed BPA vrij Siliconen baby speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden