Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green

Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green

5/5
Specificaties Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green

Merk

Done By Deer

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

1 kg

Materiaal

100% polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green

Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green is een uniek ontworpen activiteitenknuffel voor baby's en jonge kinderen. Deze schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een opvallend grafisch ontwerp met een Scandinavische twist. Het Deense merk Done by Deer staat bekend om zijn innovatieve design, veiligheid en eigentijdse kleuren, en deze activiteitenknuffel is daar geen uitzondering op. Deze activiteitenknuffel is niet alleen een knuffel om mee te spelen, maar biedt ook talloze mogelijkheden voor sensorische stimulatie en ontwikkeling. De knuffel heeft verschillende texturen en kleuren die de zintuigen van uw kind prikkelen en de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden bevorderen. De unieke details, zoals de rammelaar in de buik van de knuffel en de bijtring, voegen extra speelelementen toe aan dit schattige speelgoed. De Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green is niet alleen een geweldige metgezel voor uw kind, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke kinderkamer. Het opvallende grafische ontwerp en de eigentijdse kleuren maken deze knuffel een ware eyecatcher. Bovendien is het gemaakt van veilige materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van dit prachtige stuk speelgoed.

Veelgestelde vragen over Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green

De Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green weegt slechts 1 kg.

De Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 100% polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Done by Deer Activiteitenknuffel Croco Croco Green: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden