Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed

Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed

5/5
Specificaties Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

2.51 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed

De Fisher-Price® 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat is het perfecte speelgoed voor je groeiende baby. Deze veelzijdige speelmat past zich aan aan de verschillende ontwikkelingsfasen van je kleintje gedurende het eerste jaar. In het begin biedt de comfortabele speelmat met hangende speeltjes volop plezier voor je liggende en spelende pasgeboren baby. Naarmate je baby groeit, kun je een extra deel van de speelmat openklappen, zodat je baby ook op de buik kan spelen. De verplaatsbare speeltjes stimuleren zintuigelijk spel en helpen je baby bij het ontdekken van zijn omgeving. Maar dat is nog niet alles! Deze unieke activiteitenspeelmat kan ook worden omgetoverd tot een tunnel, compleet met leuke kiekeboeverrassingen. Daarnaast bevat de speelmat een oplichtende muzikale speelgoedgieter, waarmee je kleintje vroeg kan beginnen met fantasiespelletjes en 'plantjes water geven'. De Fisher-Price® 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat wordt geleverd met vijf verplaatsbare activiteitenspeeltjes. Je baby kan zijn eigen spiegelbeeld ontdekken met de spiegel, rammelen met de kikker rammelaar, spelen met de BPA-vrije speen in de vorm van een slak, de gerimpelde tuinkabouter verkennen en tegen de schommelende 'gieter' slaan. Daarnaast bevat de speelmat een elek.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed

De Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed weegt slechts 2.51 kg.

De Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price 3-in-1 Kruipen en Spelen Activirteitenspeelmat Babygym Baby Speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden