Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch geschenkdoos Little Goose

Little Dutch geschenkdoos Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch geschenkdoos Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.45 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch geschenkdoos Little Goose

Maak kennis met Little Goose, het nieuwe beste vriendje van je kindje. Deze prachtige geschenkdoos is een perfect kraamcadeau of babyshower geschenk. Binnenin vind je een selectie van onze favoriete zachte producten uit de Little Goose collectie, ideaal om mee te slapen, knuffelen en spelen. Het super zachte knuffeldoekje is perfect om mee te kroelen en biedt comfort tijdens het slapen. Daarnaast is er de pluchen knuffel Little Goose, altijd klaar voor een dikke knuffel en klaar om overal mee naartoe te gaan. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze set ook een rammelend bijtspeeltje om mee te spelen. Dit speeltje stimuleert de hand-oogcoördinatie en de nieuwsgierigheid van je kindje, en is ook geschikt om op te kauwen wanneer de eerste tandjes doorkomen. Alle drie de producten zijn verpakt in één prachtige geschenkdoos. Een geweldig cadeau vanaf de geboorte. De Little Dutch geschenkdoos Little Goose is niet zomaar een cadeau, het is een unieke ervaring voor zowel de baby als de ouders. Met deze geschenkdoos geef je niet alleen mooie en zachte producten, maar ook een stukje comfort en geborgenheid. Het knuffeldoekje en de knuffel Little Goose worden al snel de favoriete speelkameraadjes van je kindje. Ze zullen niet alleen zorgen voor eindeloos speelplezier, maar ook voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het bijtspeeltje is niet alleen leuk.

Veelgestelde vragen over Little Dutch geschenkdoos Little Goose

De Little Dutch geschenkdoos Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Little Dutch geschenkdoos Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch geschenkdoos Little Goose weegt slechts 0.45 kg.

De Little Dutch geschenkdoos Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch geschenkdoos Little Goose: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden