Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans

Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans

5/5
Specificaties Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

2.05 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans

De Fisher-Price® Zebra Looptrainer is het perfecte speelgoed voor baby's vanaf 6 maanden. Deze schattige zebra helpt je kind niet alleen met het zetten van de eerste stapjes, maar leert ook de eerste woordjes. Met zijn draaibewegingen, kantelende acties, rollende wielen en draaiende bladzijden is deze zebra een bron van plezier en activiteit voor je kleintje. De Zebra Looptrainer heeft verschillende interactieve functies om de ontwikkeling van je baby te stimuleren. Je baby kan de bladzijde omslaan en op de oplichtende knopjes drukken om te luisteren naar meezingliedjes en zinnetjes over het alfabet en tellen. Daarnaast maakt je baby kennis met nieuwe dierenvriendjes. Zodra je baby begint te lopen, kan hij of zij steun vinden aan de handgreep en het stevige onderstuk met 4 wielen, waardoor de eerste wiebelige stapjes in balans blijven. Het speelgoed moedigt je kleintje aan om door te gaan met leuke zinnetjes, muziekjes en liedjes die beweging en plezier stimuleren. De Zebra Looptrainer helpt je kind stevig op de voetjes te staan en bevordert zo de motorische vaardigheden en balansontwikkeling.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans weegt slechts 2.05 kg.

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed vanaf 6 maanden Frans: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden