Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel

Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel

5/5
Specificaties Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel

Merk

Sweet dreamers

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

311 g

Materiaal

67% Polyester, 33% Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel

Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 is een verbeterde versie van de geliefde knuffel en nachtlampje voor baby's en peuters. Dit schattige schaapje is ontworpen om wereldwijd te helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust bij kinderen. Wat Ewan zo uniek maakt, is dat hij 4 verschillende geluiden op lage frequentie produceert. Deze geluiden omvatten het rustgevende geluid van de baarmoeder en het kloppen van het hart. In combinatie met het zachte roze licht creëert Ewan een kalmerend effect dat uw baby of kindje helpt om binnen enkele minuten in slaap te vallen. Dit nachtlampje is volledig veilig, omdat het niet warm wordt en u het met een gerust hart aan uw kindje kunt geven. Naast de vertrouwde geluiden biedt Ewan nu ook nieuwe geluiden aan. Het schaapje heeft een ontspannend watervalgeluid, het geruststellende geluid van een stofzuiger en zelfs het rustgevende geluid van een klassieke harp. En alsof dat nog niet genoeg is, introduceert Ewan ook een nieuw "Suss" geluidje, dat bekend staat om zijn kalmerende werking bij de meeste kindjes. Met Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 kunt u uw kleintje een goede nachtrust bezorgen, terwijl ze comfortabel knuffelen met dit zachte en betrouwbare nachtlampje. Laat uw baby genieten van een rustgevende en ontspannen slaap met behulp van Ewan het D.

Veelgestelde vragen over Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel

De Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel weegt slechts 311 g.

De Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk 67% Polyester, 33% Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Ewan het Droomschaap Beige Deluxe 2.0 White Noise Knuffel Nachtlampje Baby Knuffel: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden