Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar

Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar

5/5
Specificaties Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar

Merk

Qukel

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

81 g

Materiaal

Biologisch katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar

Geniet samen met je baby van het lezen van het laatste nieuws in het weekend, want welke (aanstaande) vader wil dat niet? Met het Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje is het mogelijk! Dit schattige knisperboekje zit boordevol leuke liedjes, interessante weetjes en schattige gedichtjes. Het knispergeluid van de krant zal je kindje meteen laten lachen en wat is er nu mooier dan een zingende papa? Zowel vader als kind kunnen hier eindeloos plezier aan beleven. Dit Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje is gemaakt van biologisch katoen, waardoor het zacht en veilig is voor je kleintje om mee te spelen. Het educatieve karakter van het boekje stimuleert de ontwikkeling van je kindje, terwijl het ook nog eens ontzettend leuk is. Het is speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 3 jaar, wat betekent dat het perfect is voor de allerkleinsten. Creëer mooie herinneringen samen met je baby terwijl je geniet van dit Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje. Het is niet alleen een bron van plezier en vermaak, maar ook een geweldige manier om de band tussen vader en kind te versterken. Bestel vandaag nog dit unieke knisperboekje en beleef samen met je baby eindeloos leesplezier!

Veelgestelde vragen over Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar

De Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar weegt slechts 81 g.

De Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Biologisch katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Qukel Daddy Times Knisperkrant knisperboekje, biologisch katoen, educatief, 1 tot 3 jaar: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden