Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers

Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers

5/5
Specificaties Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers

Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers is een fantastisch product voor ouders die op zoek zijn naar een handige oplossing om hun kindje te helpen ontspannen en in slaap te vallen, zowel thuis als onderweg! Dit draagbare muziekdoosje is de ideale metgezel voor rustige en vredige nachten. Met Suzy kunnen ouders hun kleintje een rustgevend en vertrouwd geluid bieden dat helpt bij het creëren van een ontspannen slaapomgeving. Het muziekdoosje is perfect ontworpen om de zintuigen van de baby te kalmeren en een rustgevende sfeer te creëren. Het zachte en melodieuze geluid van Suzy's muziek helpt je kindje om rustig in slaap te vallen en een diepe en herstellende slaap te krijgen. Bovendien is Suzy draagbaar, waardoor het gemakkelijk is om het overal mee naartoe te nemen. Of je nu een weekendje weg gaat, op vakantie bent of gewoon een wandeling maakt in het park, Suzy zal altijd klaar staan om je kindje te kalmeren en in slaap te sussen. De compacte en lichte vormgeving maakt het gemakkelijk om Suzy in je tas of luiertas te stoppen, zodat je altijd klaar bent voor het volgende dutje van je kleintje. Met Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers kan je zorgeloos genieten van je tijd samen, wetende dat je kindje altijd een vredige slaapomgeving heeft, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers

De Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers weegt slechts 0.12 kg.

De Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk .

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Suzy Portable baby Soother Slaaptrainers Slaaptrainers: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden