Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand

Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand

5/5
Specificaties Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand

Merk

Mushie

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.21 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand

De Mushie siliconen bijtring bal is een geweldig speeltje voor je kleintje. Het is ontworpen in de vorm van een bal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit bijtspeeltje is perfect voor wanneer de eerste tandjes van je kleintje doorkomen. De geometrische vormen en het lichte gewicht maken het gemakkelijk voor je kleintje om de bal vast te pakken en ermee te spelen. De Mushie siliconen bijtring bal is gemaakt van 100% siliconen materiaal. Het is een veilige keuze voor je kleintje, aangezien het BPA-vrij is. Daarnaast kan het gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water. Dit bijtspeeltje heeft een diameter van 10 centimeter, waardoor het perfect is voor kleine handjes om vast te houden en in te bijten. Dit bijtspeeltje is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Het is een geweldig kraamcadeau voor nieuwe ouders die geven om duurzaamheid. Met de Mushie siliconen bijtring bal geef je je kleintje een comfortabel en veilig speeltje om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten.

Veelgestelde vragen over Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand

De Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand weegt slechts 0.21 kg.

De Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Mushie Siliconen Bijtring Bal Bijtringen Shifting Sand: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden