Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed

Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed

5/5
Specificaties Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed

Merk

Hape

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed

De Hape Insectenpot Kleine Ontdekker is het perfecte speelgoed voor kleine onderzoekers die geïnteresseerd zijn in insecten. Met dit mobiele insecten laboratorium kunnen kinderen insecten bestuderen en observeren. De pot is voorzien van luchtgaten, zodat de insecten in leven kunnen blijven terwijl ze worden onderzocht. Dit educatieve speelgoed bevat ook een meetrooster en een vergrootglas, waarmee kinderen de insecten van dichtbij kunnen bekijken en bestuderen. Ze kunnen de verschillende kenmerken en details van de insecten ontdekken en leren begrijpen. Wat dit speelgoed nog specialer maakt, is dat het gemaakt is van gerecycled kunststof. Hierdoor draagt het bij aan een duurzame toekomst en leren kinderen tegelijkertijd over het belang van recycling en het verminderen van afval. Met de Hape Insectenpot Kleine Ontdekker kunnen kinderen spelenderwijs leren over de natuur en de fascinerende wereld van insecten ontdekken. Het is een geweldig cadeau voor nieuwsgierige kinderen die graag buiten spelen en de natuur willen verkennen. Laat hun verbeelding de vrije loop en stimuleer hun nieuwsgierigheid met dit fantastische speelgoed.

Veelgestelde vragen over Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed

De Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed weegt slechts 0.12 kg.

De Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Hape Insectenpot Kleine Ontdekker Activiteiten speelgoed: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden