Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans

Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans

5/5
Specificaties Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.58 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans

Leerplezier Meegroeispeelgoed Zusje is nu verkrijgbaar in een schattige roze kleur! Dit interactieve speelgoed is speciaal ontworpen voor baby's vanaf 6 maanden en biedt eindeloos speel- en leerplezier. Zusje reageert op de aanraking van de baby en brengt zo grappige zinnetjes en vrolijke meezingliedjes ten gehore. Met meer dan 100 eerste woordjes, lichaamsdelen, vormen en nog veel meer, is dit speelgoed perfect om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Wat dit speelgoed zo uniek maakt, is de Meegroeispeelgoed technologie. Hiermee kan je het niveau aanpassen aan de behoeften en vaardigheden van jouw kind. Voor ieder van de drie niveaus zijn er liedjes, geluidjes en zinnetjes die passen bij de ontwikkelingsfase van je kind. Daarnaast heeft Zusje een oplichtend hartje met gekleurde lichtjes die meeknipperen op de maat van de muziek. Dit zorgt voor een extra magische en betoverende speelervaring. In niveau 1, genaamd "Onderzoeken", zal je kind kennismaken met de eerste woordjes, kleuren, het ABC en lichaamsdelen door op de handen, voeten, het hartje, de neus of het oor van Zusje te drukken. In niveau 2, genaamd "Stimuleren", worden kleintjes aangemoedigd om te tellen, kleuren te zoeken en lichaamsdelen aan te wij.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans

De Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans weegt slechts 0.58 kg.

De Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Leerplezier Puppy roze Baby speelgoed 6 maanden Frans: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden