Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal

Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal

5/5
Specificaties Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal

Merk

Mushie

Aanbevolen maximale leeftijd

99 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal is het perfecte speelgoed voor jouw kleintje van 0 tot 3 jaar om aan zijn/haar motorische vaardigheden te werken. Deze stapeltorens kunnen gebruikt worden in de zandbak, box of zelfs in bad. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ontworpen in prachtige kleuren die het oog van je kind zullen prikkelen. Deze stapeltorens zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een unieke toevoeging aan het interieur van jouw huis of om mee te nemen onderweg. De heldere kleuren en het moderne ontwerp maken van de Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal een echte eyecatcher. Jouw kleintje zal genieten van het stapelen van de torens en het ontwikkelen van zijn/haar fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Daarnaast zijn deze stapeltorens ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Je kunt ze gewoon afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser doen. Dit maakt ze niet alleen duurzaam, maar ook nog eens hygiënisch in gebruik. Geef jouw kind de mogelijkheid om spelenderwijs te leren en te ontdekken met de Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal.

Veelgestelde vragen over Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 99 jaar. 

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal weegt slechts 0.05 kg.

De Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Mushie Stapeltoren Stapeltorens Petal: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden