Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Badboekje Gans

Little Dutch Badboekje Gans

5/5
Specificaties Little Dutch Badboekje Gans

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.09 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Badboekje Gans

Dit prachtige Little Dutch Badboekje Gans is een absolute must-have voor baby's en jonge kinderen tijdens het badtijdplezier! Het boekje is gevuld met adembenemende illustraties uit het Goose thema, die de verbeelding van je kleintje zullen prikkelen en hen zullen betoveren. Met 8 pagina's vol kleurrijke afbeeldingen, is er genoeg te ontdekken en te verkennen! Maar dat is nog niet alles! Dit badboekje heeft een leuke verrassing voor je kleintje - er zit namelijk een schattig piepje in het boek! Elke keer dat je kindje het boekje indrukt, zal er een vrolijk geluidje te horen zijn, wat zorgt voor extra plezier en stimulatie tijdens het badderen. Het Little Dutch Badboekje Gans wordt geleverd in een prachtige full-colour windowbox, waardoor het ook een geweldig cadeau-idee is voor babyshowers, doopfeesten of verjaardagen. Het boekje is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en helpt niet alleen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek, maar ook bij het stimuleren van de taalontwikkeling en het bevorderen van de zintuiglijke waarneming van je kleintje. Laat ze genieten van een bad vol fantasie en plezier met dit schattige Little Dutch Badboekje Gans!

Veelgestelde vragen over Little Dutch Badboekje Gans

De Little Dutch Badboekje Gans is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Little Dutch Badboekje Gans is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Badboekje Gans weegt slechts 0.09 kg.

De Little Dutch Badboekje Gans is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Badboekje Gans: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden