Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden

VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden

5/5
Specificaties VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

18 maand

Gewicht

0.10 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden

De VTech Dierenvriendjes rammelaar is een geweldig educatief speelgoed voor baby's van 3 tot 12 maanden oud. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren zal deze rammelaar de zintuigen van je kleintje zeker stimuleren. De rammelaar is voorzien van verschillende materialen en texturen, waardoor de tastzin van je baby wordt gestimuleerd. De zachte, kleurrijke stof van het vosje nodigt je kleintje uit om ermee te spelen en te ontdekken. De rammelaar is perfect voor kleine handjes en zal je baby helpen bij het ontwikkelen van zijn motorische vaardigheden. Naast het stimuleren van de tastzin en motorische vaardigheden, is deze rammelaar ook bijzonder geschikt als bijtring. De structuur van het speelgoed is ontworpen om pijnlijk tandvlees te verzachten en je baby te helpen bij het verlichten van de pijn tijdens het doorkomen van tandjes. Met de VTech Dierenvriendjes rammelaar zal je baby urenlang speelplezier beleven en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau voor elke baby van 3 tot 12 maanden oud.

Veelgestelde vragen over VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden

De VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 18 maand. 

De VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden weegt slechts 0.10 kg.

De VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Dierenvriendjes Rammelaar Vos Baby Speelgoed Educatief Baby Speelgoed Bijting Van 3 tot 12 Maanden: Niet geschikt voor kinderen onder (0) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden