Search
Close this search box.

Chicco Goedenacht Projector Roze

5/5
Specificaties Chicco Goedenacht Projector Roze

Merk

Chicco

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.92 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Chicco Goedenacht Projector Roze

Het Chicco Goedenacht Projector Roze is een betoverend muziekdoosje dat de perfecte metgezel is voor een goede nachtrust. Deze projector, die ook als lampje kan worden gebruikt, creëert een rustgevende sfeer in de slaapkamer van je kindje. Met zijn kalmerende achtergrondmuziek zorgt het ervoor dat je kindje snel in slaap valt en zich veilig voelt. Dit muziekdoosje bevat een verzameling melodieën van bekende componisten zoals Bach en Rossini, evenals ontspannende new age muziek en rustgevende natuurgeluiden. Deze zachte en rustgevende klanken zorgen ervoor dat je kindje zich ontspant en zich kan overgeven aan een diepe en vredige slaap. Wat dit muziekdoosje echt bijzonder maakt, is dat de pop van de ster kan worden gehaald en kan worden omgetoverd tot een lief en zacht speelvriendje. Je kindje kan genieten van de fijne texturen en vrolijke kleuren van de pop, waardoor het een geweldige metgezel is, zowel overdag als 's nachts. Met het Chicco Goedenacht Projector Roze geef je je kindje de beste slaapervaring, terwijl het ook nog eens zorgt voor speelplezier en ontwikkeling. Een absolute must-have voor elke ouder die het beste voor zijn kindje wil!

Veelgestelde vragen over Chicco Goedenacht Projector Roze

De Chicco Goedenacht Projector Roze is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Chicco Goedenacht Projector Roze is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Chicco Goedenacht Projector Roze weegt slechts 0.92 kg.

De Chicco Goedenacht Projector Roze is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Chicco Goedenacht Projector Roze: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden