Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose

Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

1 jaar

Gewicht

0.23 kg

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose

Maak kennis met Little Goose en al zijn vriendjes met de prachtige Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose. Ervaar de verschillende materialen en ontdek alle activiteiten. Kun je de spiegel achter het schattige lieveheersbeestje vinden? Geef de rammelende kleine bij een duwtje en voel de structuur van de bijtring. Dit leuke activiteitencentrum zal zeker de zintuigen en hand-oogcoördinatie van je baby stimuleren. Bevestig het activiteitenboek gemakkelijk aan de box of het ledikant op de juiste positie met behulp van de katoenen touwtjes. Geweldig voor je baby om in de eerste weken op te focussen, maar nog leuker om mee te spelen vanaf de buikligging. De Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te bevorderen. Met zijn kleurrijke ontwerp en verschillende texturen biedt deze activiteitenhanger een stimulerende omgeving voor je kleintje. De rammelaar en de bijtring zijn perfect voor het ontdekken van verschillende geluiden en het verlichten van pijnlijk tandvlees. Bovendien helpt de spiegel je baby bij het ontwikkelen van zelfherkenning en het bevorderen van de nieuwsgierigheid. De activiteitenhanger kan gemakkelijk worden bevestigd aan de box of het ledikant, zodat je baby er veilig mee kan spelen en verkennen. Met de Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose zal je baby zich zeker vermaken.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose

De Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 1 jaar. 

De Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose weegt slechts 0.23 kg.

De Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Activiteitenhanger Box Little Goose: Niet geschikt voor kinderen onder (1) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden