Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch

Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch

5/5
Specificaties Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch

De Activiteitenkubus Soft Flowers & Butterflies is een prachtig stukje babyspeelgoed dat de zintuigen van je kleintje op een speelse manier prikkelt. Deze kubus is gemaakt van heerlijk zacht materiaal en zit boordevol leuke activiteiten. De kubus is versierd met vrolijke bloemen en vlinders, waardoor hij er niet alleen schattig uitziet, maar ook een feestje is om naar te kijken. Maar dat is nog niet alles! Naast de kleurrijke diertjes en labeltjes, is deze activiteitenkubus ook voorzien van een handige spiegel. Je baby zal zichzelf kunnen bewonderen en ontdekken in de spiegel, wat goed is voor de ontwikkeling van het zelfbewustzijn. Daarnaast zit er in de kubus een rammelaar verstopt. Bij elke beweging maakt deze rammelaar een vrolijk geluid, wat de aandacht van je baby zal trekken. Dit stimuleert niet alleen de motorische vaardigheden, maar ook het gehoor van je kleintje. Kortom, deze activiteitenkubus is niet alleen superleuk, maar ook erg uitdagend voor je baby. Een absolute must-have voor de nieuwsgierige ontdekkingsreiziger in wording!

Veelgestelde vragen over Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch

De Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch weegt slechts 0.12 kg.

De Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Activiteitenkubus Soft Flowers Butterflies Little Dutch: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden