Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado

Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado

5/5
Specificaties Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado

Merk

Playgro

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.13 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado

Met trots presenteren wij de Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn in een prachtige roze kleur. Deze betoverende activiteitenspeeltje is perfect als kraamcadeau voor de allerkleinsten. De speelse eenhoornvorm en levendige kleuren zullen de verbeelding van jouw kleintje zeker stimuleren. Deze interactieve rammelaar is speciaal ontworpen om de zintuigen en fijne motoriek van jouw baby te ontwikkelen. Met zijn zachte texturen en vrolijke geluiden zal de Clip Clop Rammelaar de nieuwsgierigheid van jouw kleintje prikkelen. Terwijl ze de rammelaar vasthouden en ermee schudden, zal jouw baby genieten van het zachte rammelgeluid en de bewegende balletjes in de doorzichtige ring. Naast het bieden van sensorische stimulatie, is deze rammelaar ook een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie van jouw baby te verbeteren. De handige clip maakt het gemakkelijk om de rammelaar aan wandelwagens, kinderwagens of autostoeltjes te bevestigen, zodat jouw kleintje altijd een speeltje bij de hand heeft. Geef jouw baby het beste begin met de Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn - een onmisbaar speeltje voor speelse ontdekkingen en urenlang plezier!

Veelgestelde vragen over Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado

De Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado weegt slechts 0.13 kg.

De Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Playgro Clip Clop Rammelaar Unicorn Eenhoorn Roze Activiteitenspeeltje Kraamkado: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden