Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed

Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed

5/5
Specificaties Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed

Merk

Lamaze

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

90 g

Materiaal

Stof

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed

Lamaze Poppy de Pauw is een uniek educatief babyspeeltje dat je baby urenlang plezier zal bezorgen. Het speeltje is ontworpen om de zintuigen van je baby te prikkelen en hem te laten kennismaken met verschillende texturen en kleuren. Je baby zal genieten van het ontdekken van alle verborgen stoffen en het vrolijke gezicht van Poppy. Bovendien heeft Poppy een bijtspeeltje aan zijn linkervleugel, perfect voor de fase waarin baby's alles in hun mond willen stoppen. Met de handige ophangclip kan je Poppy gemakkelijk meenemen onderweg. Of het nu aan de kinderwagen hangt of aan je luiertas, Poppy zal veilig met je meevliegen. Lamaze speeltjes zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van baby's te stimuleren en de interactie met hun ouders te bevorderen. Tijdens het spelen met de speeltjes en knuffels van Lamaze worden de verbeeldingskracht en de fijne en grove motoriek van je baby gestimuleerd. Ook helpt het bij het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden, evenals het gezichtsvermogen en het gehoor. Dit babyspeeltje is geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Geef je baby een geweldige speelervaring met Lamaze Poppy de Pauw en zie hoe hij zich ontwikkelt en groeit terwijl hij plezier heeft.

Veelgestelde vragen over Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed

De Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed weegt slechts 90 g.

De Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Stof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Lamaze Poppy de Pauw Educatief Babyspeelgoed: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden