Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Bumba speelgoedvoertuig auto

Bumba speelgoedvoertuig auto

5/5
Specificaties Bumba speelgoedvoertuig auto

Merk

Bumba

Aanbevolen maximale leeftijd

4 jaar

Gewicht

0.15 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Bumba speelgoedvoertuig auto

Bumba rijdt vrolijk rond in zijn kleurrijke speelgoedvoertuig auto en neemt kinderen mee op een spannend avontuur over de hele wereld. Met dit prachtige Studio 100 figuurtje kunnen kinderen hun eigen fantasierijke verhalen en spelletjes bedenken. De Bumba speelgoedvoertuig auto is speciaal ontworpen voor kleine handjes en biedt urenlang speelplezier. Kinderen kunnen Bumba achter het stuur zetten en hem over de vloer laten rijden. Met de handige wieltjes glijdt deze schattige clown moeiteloos over verschillende oppervlakken. Daarnaast is de Bumba speelgoedvoertuig auto ook een geweldige toevoeging aan elke Bumba-collectie. Verzamel alle Studio 100 figuurtjes en creëer je eigen Bumba-wereld vol avontuur en plezier. Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop en geniet van de lachende gezichtjes terwijl ze samen met Bumba de wereld rondrijden.

Veelgestelde vragen over Bumba speelgoedvoertuig auto

De Bumba speelgoedvoertuig auto is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 4 jaar. 

De Bumba speelgoedvoertuig auto is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Bumba speelgoedvoertuig auto weegt slechts 0.15 kg.

De Bumba speelgoedvoertuig auto is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Bumba speelgoedvoertuig auto: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden