Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber

Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber

5/5
Specificaties Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber

Merk

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber

FanFan het hertje is het perfecte bijtspeelgoed voor je kleintje. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom, biedt dit schattige hertje een veilige en duurzame speelervaring. Het unieke aan FanFan is dat het bewerkt is met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Dit betekent dat het speeltje absoluut vrij is van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers. Je kunt dus met een gerust hart je baby laten spelen en bijten op FanFan, wetende dat het volledig veilig is voor gebruik. Daarnaast is FanFan niet alleen veilig, maar ook nog eens erg leuk! Het hertje heeft een schattig design dat de aandacht van je kleintje zal trekken. De verschillende texturen en vormen van het bijtspeelgoed zorgen voor verlichting bij doorkomende tandjes en stimuleren de ontwikkeling van de tastzin. Kortom, FanFan het hertje is het ideale bijtspeelgoed voor je baby. Met zijn natuurlijke materialen en veilige samenstelling is dit speeltje niet alleen goed voor je kleintje, maar ook voor het milieu. Geef je baby het beste met FanFan!

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber

De Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber weegt slechts 0.12 kg.

De Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf- Bijtspeelgoed FanFan het hertje 100% natuurlijk rubber: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden