Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

5/5
Specificaties Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

Merk

Fisher-Price

Aanbevolen maximale leeftijd

36 maand

Gewicht

2.09 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.

Omschrijving van de Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

De Fisher-Price® Loop Met Mij Zebra is het perfecte speelgoed voor baby's vanaf 6 maanden oud. Deze schattige zebra helpt je kind niet alleen bij het zetten van de eerste stapjes, maar leert ook de eerste woordjes. Met zijn interactieve functies en leuke activiteiten is hij de ideale speelkameraad voor je kleintje. De zebra zit vol met spannende mogelijkheden. Je baby kan de bladzijde omslaan om nieuwe dierenvriendjes te ontmoeten of op de oplichtende knopjes drukken om te luisteren naar meezingliedjes en zinnetjes over het alfabet en tellen. Dit speelgoed stimuleert de taalontwikkeling van je kind en zorgt ervoor dat leren leuk is. Naast het leren van nieuwe woorden, helpt de Loop Met Mij Zebra je baby ook bij het ontwikkelen van zijn motorische vaardigheden. De handgreep en het stevige onderstuk met 4 wielen zorgen ervoor dat je kleintje in balans blijft tijdens de eerste wiebelige stapjes. Met een heleboel leuke zinnetjes, muziekjes en liedjes moedigt dit speelgoed je kind aan om te bewegen en plezier te hebben. Het helpt je kleintje steviger op de voetjes te staan en stimuleert een actieve levensstijl. Met de Fisher-Price® Loop Met Mij Zebra heeft je kind de perfecte metgezel om te leren en te spelen. Dit speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het is een geweldige investering in.

Veelgestelde vragen over Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 36 maand. 

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands weegt slechts 2.09 kg.

De Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Fisher-Price Zebra looptrainer Baby speelgoed 6 maanden Nederlands: Niet geschikt voor kinderen onder (2) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden