Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1

Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1

5/5
Specificaties Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1

Merk

Sophie de Giraf

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

0.33 kg

Materiaal

Rubber

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 is een prachtige cadeauset die essentiële producten biedt in een stijlvolle en verfijnde cadeaudoos. Deze set is perfect voor het vieren van bijzondere gelegenheden en bevat niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een Sophie de giraf wenskaart en een elegant cadeautasje met zijden linten. Hiermee kun je het mooiste geschenk geven ter ere van een onvergetelijke gebeurtenis. Deze cadeauset is zorgvuldig samengesteld en bevat producten die speciaal zijn ontworpen om baby's te verwennen en te verzorgen. In de cadeaudoos vind je een schattige Sophie de giraf bijtring, die gemaakt is van 100% natuurlijk rubber en perfect is voor het verzachten van tandjespijn. Daarnaast bevat de set ook een zachte Sophie de giraf knuffeldoekje, dat de baby troost en geruststelt tijdens het slapen. Met de Sophie de giraf wenskaart en het prachtige cadeautasje kun je het geschenk op een elegante en persoonlijke manier presenteren. Of het nu gaat om een babyshower, een kraamcadeau of een doopfeest, deze cadeauset zal zeker indruk maken op de ontvanger. Geef de Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 en maak van elke gelegenheid een onvergetelijk moment.

Veelgestelde vragen over Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 weegt slechts 0.33 kg.

De Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1 is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Rubber.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Sophie de giraf Sophiesticated Cadeauset Small Set 1: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden