Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies

Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies

5/5
Specificaties Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

2 jaar

Gewicht

95 g

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies

De Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies is een prachtige knuffel die je kindje urenlang speelplezier zal bezorgen. Deze vlinder, afkomstig uit de Flowers & Butterflies collectie van Little Dutch, is ontworpen om je kindje te laten ontdekken en stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen. Met zijn knisperende vleugels, ratelend geluid en kleurrijke labels zal deze vrolijke vlinder de nieuwsgierigheid van je kindje zeker prikkelen. De knisperende vleugels zorgen voor een interessante textuur en geluid, terwijl het ratelende geluid de aandacht van je kindje trekt. Bovendien zijn er katoenen knoopjes en kleurrijke labels toegevoegd, die perfect zijn om te verkennen en vast te pakken. Deze activiteitenknuffel is niet alleen leuk, maar ook veilig voor je kindje. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. De Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies is een perfect cadeau voor een babyshower of verjaardag. Laat je kindje genieten van het ontdekken en spelen met deze schattige en educatieve vlinder.

Veelgestelde vragen over Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies

De Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 2 jaar. 

De Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies weegt slechts 95 g.

De Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch activiteitenvlinder Flowers Butterflies: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden