Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

5/5
Specificaties Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

0.12 kg

Materiaal

Textiel

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

Maak op een speelse manier kennis met Gans en zijn vriendjes met het Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose. Dit boekje bevat 4 leuke puzzels die speciaal zijn ontworpen voor jouw kindje om de levendige wezens rond de vijver op het platteland te ontdekken. Elk van de puzzels heeft een ander niveau, variërend van 4 stukjes tot 16, om de puzzelvaardigheden en fijne motoriek van je kindje te verbeteren. De puzzelstukjes zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen het enthousiasme van kleine handjes. Het formaat van het boekje is perfect afgestemd op kinderen van 3 jaar en ouder, zodat ze gemakkelijk kunnen spelen en leren. Het Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose biedt niet alleen plezier en vermaak, maar stimuleert ook de cognitieve ontwikkeling van je kindje. Laat ze op een interactieve manier genieten van het ontdekken van de natuur en het oplossen van puzzels.

Veelgestelde vragen over Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose

De Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose weegt slechts 0.12 kg.

De Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Textiel.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Little Dutch Activiteitenboekje Little Goose: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden