Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend

Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend

5/5
Specificaties Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend

Merk

Woezel en Pip

Aanbevolen maximale leeftijd

8 jaar

Gewicht

0.60 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend

Met de Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend heb je nu een interactieve speelervaring met jouw favoriete vriendje uit de Tovertuin! Deze schattige Buurpoes reageert op jouw aanrakingen en begint te praten zodra je haar over haar hoofdje of lijfje aait. Maar dat is nog niet alles! Deze Buurpoes kan zelfs lopen en met haar staartje zwaaien, waardoor je nog meer plezier kunt beleven. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je samen met Buurpoes speelt, loopt, lacht en zelfs zingt! Ze zal je zeker betoveren met haar lieve stem en vrolijke deuntjes. Of je nu alleen speelt of samen met vriendjes en vriendinnetjes, deze interactieve Buurpoes zorgt voor eindeloos speelplezier. En het beste is, ze is super zacht en knuffelbaar, waardoor ze ook nog eens de perfecte bedtijd metgezel is. Met de Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend wordt spelen nog leuker en interactiever. Dus waar wacht je nog op? Breng deze schattige Buurpoes naar huis en maak je klaar voor een avontuur vol plezier en vriendschap in de Tovertuin!

Veelgestelde vragen over Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend

De Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 8 jaar. 

De Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend weegt slechts 0.60 kg.

De Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Woezel en Pip Woezel en Pip Buurpoes Lopend En Pratend: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden