Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch

Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch

5/5
Specificaties Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch

Merk

Little Dutch

Aanbevolen maximale leeftijd

5 jaar

Gewicht

207 g

Materiaal

Polyester

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch

Julia is een zachte en lieve knuffelpop van Little Dutch. Met haar schattige jurkje en haar vriendelijke glimlach zal ze ongetwijfeld een favoriet speelkameraadje worden. Julia is maar liefst 35cm lang, waardoor ze perfect is om lekker mee te knuffelen. Wat Julia extra bijzonder maakt, is dat ze rechtop kan blijven zitten. Hierdoor kan ze overal mee naartoe genomen worden en kan ze gezellig samen met je kindje spelen. En als je kindje een houten poppenbuggy heeft van Little Dutch, dan rijdt Julia maar al te graag met je mee. Deze knuffelpop is niet alleen ontzettend zacht en knuffelbaar, maar ook nog eens gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor is ze duurzaam en gaat ze lang mee. Julia is niet alleen een leuk speelkameraadje, maar ook een vriendje dat je kindje zal troosten en geruststellen. Met Julia in huis is er altijd een vrolijke en gezellige sfeer!

Veelgestelde vragen over Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch

De Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 5 jaar. 

De Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch weegt slechts 207 g.

De Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Polyester.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Knuffelpop Julia 35cm Little Dutch: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden