Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden

VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden

5/5
Specificaties VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden

Merk

VTech

Aanbevolen maximale leeftijd

24 maand

Gewicht

0.23 kg

Materiaal

Pluche

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden

Dit educatieve babyspeelgoed, het VTech Baby Bijtring Nijlpaardje, is speciaal ontworpen om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Met zijn twee bijtringen biedt het nijlpaardje de perfecte oplossing voor de kleintjes die last hebben van hun tandjes. Maar dit schattige nijlpaardje biedt nog veel meer dan alleen verlichting van de pijn. Met een druk op de knipperende hart-toets worden grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes afgespeeld. Dit zal de nieuwsgierigheid van je baby zeker prikkelen en zorgen voor urenlang speelplezier. Daarnaast heeft het nijlpaardje verschillende texturen die de tastzin van je kleintje stimuleren. Het voelen van de verschillende materialen is niet alleen leuk, maar helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Met het VTech Baby Bijtring Nijlpaardje krijgt je kindje niet alleen verlichting bij doorkomende tandjes, maar ook een educatief en interactief speelmaatje.

Veelgestelde vragen over VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden

De VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 24 maand. 

De VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden weegt slechts 0.23 kg.

De VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Pluche.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij VTech Baby Bijtring Nijlpaardje Educatief Babyspeelgoed Liedjes en Geluiden 0 tot 24 Maanden: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden