Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys

Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys

5/5
Specificaties Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys

Merk

Bambolino

Aanbevolen maximale leeftijd

12 jaar

Gewicht

0.06 kg

Materiaal

Kunststof

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

Omschrijving van de Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys

Het Kikker badboekje van Bambolino Toys is het perfecte speelgoed voor jouw baby of peuter tijdens het badtijdplezier. Dit kleurrijke boekje neemt je kleintje mee op een avontuurlijke reis met Kikker en zijn vriendjes. Elke pagina is gevuld met vrolijke illustraties en leuke verhalen die de verbeeldingskracht van je kindje stimuleren. Dompel het boekje onder in het water en zie hoe de afbeeldingen tot leven komen. De waterbestendige pagina's zorgen ervoor dat je kleintje veilig kan spelen en ontdekken, terwijl ze genieten van het spetterende water. Het boekje is ook voorzien van zachte randen, zodat het gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. Met het Kikker badboekje wordt badtijd een feestelijke en leerzame ervaring voor je kindje. Terwijl ze genieten van het spelen met Kikker en zijn vriendjes, ontwikkelen ze ook hun motorische vaardigheden en taalvaardigheden. Dit badspeelgoed is een geweldige manier om het plezier van het lezen te combineren met het wateravontuur, waardoor badtijd niet alleen schoon, maar ook educatief en leuk wordt.

Veelgestelde vragen over Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys

De Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 12 jaar. 

De Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys weegt slechts 0.06 kg.

De Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Kunststof.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Kikker badboekje, badspeelgoed baby peuter speelgoed Bambolino Toys: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden