Search
Close this search box.
  1. kraamcadeau
  2. DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief

DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief

5/5
Specificaties DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief

Merk

DEPLAY

Aanbevolen maximale leeftijd

3 jaar

Gewicht

3.10 kg

Materiaal

Katoen

Veiligheidswaarschuwingen

Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

Omschrijving van de DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief

Geniet van de rust en laat je kindje zorgeloos spelen en ontwikkelen terwijl jij je handen vrij hebt. Met de DEPLAY Luxe BabyGym kan je baby, dreumes of peuter niet alleen heerlijk tot rust komen en in slaap vallen onder de betoverende sterrenhemel projector, maar ook spelen en leren met de vrolijke speeltjes en de innovatieve 3-in-1 piano. Deze baby speelgoed projector biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontwikkeling, terwijl jij even tijd voor jezelf kunt nemen. De DEPLAY Luxe BabyGym is een complete speelmat en speelkleed in één. Het zachte en comfortabele kleed is perfect voor je kleintje om op te liggen en te spelen. De sterrenmobiel en de vrolijke speeltjes zorgen voor visuele stimulatie en bevorderen de oog-handcoördinatie van je kindje. Daarnaast is de 3-in-1 piano een unieke toevoeging aan deze baby speelgoed projector. Je baby kan niet alleen genieten van de vrolijke muziek, maar ook zelf muziek maken door op de toetsen te drukken. Dit stimuleert de auditieve ontwikkeling en de fijne motoriek van je kindje. Met de DEPLAY Luxe BabyGym geef je je kindje niet alleen veel speelplezier, maar ook de mogelijkheid om spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen. Terwijl je kleintje zich vermaakt, kun jij genieten van een welverdiend momentje voor jezelf. Waar wacht je nog op? Haal de DEPLAY.

Veelgestelde vragen over DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief

De DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 3 jaar. 

De DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief weegt slechts 3.10 kg.

De DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Katoen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij DEPLAY Luxe BabyGym Baby Speelgoed Projector Sterrenhemel Speelmat baby Speelkleed Educatief: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.. 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden