Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kraamcadeau
  2. Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

5/5
Specificaties Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Merk

Merkloos / Sans marque

Aanbevolen maximale leeftijd

99 jaar

Gewicht

0.05 kg

Materiaal

Siliconen

Veiligheidswaarschuwingen

Omschrijving van de Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

Heeft jouw kleintje last van doorkomende tandjes? Dan hebben wij het perfecte speelgoed om verlichting te bieden! Deze Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring is speciaal ontworpen om het pijnlijke tandvlees van je baby te verminderen. Door het kauwen en bijten op de bijtring kan je baby de pijn verzachten en meer comfort ervaren tijdens het doorkomen van de melktandjes. Deze bijtring is niet zomaar een gewone bijtring. Het heeft verschillende plekjes waarop je baby kan kauwen, wat een genot zal zijn voor je kindje. Het biedt ook de mogelijkheid voor je baby om zelf te kiezen waarop hij het liefst kauwt om het tandvlees snel te verzachten. Met twee verschillende texturen, kan je baby kiezen tussen het gestreepte oppervlak dat ideaal is voor de doorbrekende tanden, of de bolletjes die helpen om het tandvlees te verzachten. De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring is ook nog eens BPA vrij, dus je kunt met een gerust hart je baby laten genieten van dit speelgoed. Het is niet alleen een geweldige manier om verlichting te bieden aan je kleintje, maar het kan ook dienen als een perfect kraamcadeau voor nieuwe ouders. Geef ze iets waardevols, iets waar hun baby echt plezier van zal hebben en dat tegelijkertijd helpt bij het verzachten van de pijn van doorkomende tandjes.

Veelgestelde vragen over Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is geschikt voor baby’s tot 6 maanden. De maximum aanbevolen leeftijd om dit speelgoed te gebruiken is 99 jaar. 

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is voor de allerkleinste mensjes onder ons, dus licht speelgoed. Deze Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ weegt slechts 0.05 kg.

De Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ is gemaakt van kindvriendelijk materiaal, namelijk Siliconen.

De volgende veiligheidswaarschuwingen zijn bekend bij Grijp- Bijtspeelgoed Bijtring - Koel Bijtring Bijtspeelgoed Kraam Cadeau BPA VRIJ: . 

Bekijk nog meer cadeau ideeën voor baby's tot 6 maanden